Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHMBronpompenWDA Pompen BV levert een grote range aan bronpompen. De pompen zijn geschikt voor een brondiameter van minimaal 4 inch tot vrijwel onbeperkt. De kwalitatief hoogwaardige bronpompen onderscheiden zich in de markt door haar hoge rendement (energiezuinig) en duurzaamheid (lange standtijd). Ons bronpompen programma omvat bronpompen vervaardigt uit diepgetrokken RVS (AISI304 of AISI316) bronpompen die met de laatste laserlas techniek zijn vervaardigd tot gegoten bronpompen uit gietijzer, brons of zeewater (zoutwater) bestendig duplex (1.4517).

horizontale en vertikale bronpompen


Alle in ons bronpompen opgenomen pompen worden standaard vertikaal opgesteld. Het is echter ook mogelijk om deze pompen horizontaal op te stellen en zelfs droog op te stellen. Indien u dit wenst dient u dit vooraf duidelijk op te merken, zodat wij de constructie van de bronpomp kunnen aanpassen aan uw wens. Voor droog opgestelde bronpompen willen wij u graag verder informeren over de mogelijkheid.

Hoog Rendement Bronpomp:

Alle door ons geleverde bronpompen zijn van zeer hoge kwaliteit. Alle waaiers en omloopdeksels zijn ontwikkeld conform de laatste stand der techniek, waarbij alle turbulente stroming (= rendement verlies) zijn uitgesloten. Hierdoor behaald u met onze bronpompen range een laagst mogelijke energie opname en dus het hoogste rendement. Tevens, door het ontbreken van turbulente stroming in de bronpomp, kunnen wij u zeer lange standtijden garanderen en is een hoeveelheid aanwezig zand / grond niet per deifinitie schadelijk voor de pomp. Hierover informeren wij u graag verder.

Deep well bronpompen:

Voor zeer diepe bronnen heeft u vaak te maken met een hoge grondwater temperatuur en een hoog zout aandeel in het bronwater. Hiervoor hebben wij diverse uitvoeringen voorhanden die allen uit gietwerk zijn vervaardigt. De bronmotoren worden uitgevoerd in een high tmeperature uitvoering.

Zeewater bronpompen:


Voor het verpompen van zeewater heb je te maken een met een grote diversiteit aan soorten van corrosie / oxidatie door het zeewater. WDA Pompen BV heeft een groot assortiment aan bronpompen geschikt voor het verpompen van zeewater en bronwater waarin mineralen en zouten zijn opgelost. Hiervoor passen wij het materiaal Superduplex (DIN 1.4517) toe. Voor meer informatie over zeewater bronpompen verwijs ik u door naar ons type TVS. Voor meer informatie over corrosie, verwijs ik u door naar onze technische informatie over zeewaterpompen.

Bronpomp mogelijkheden:

Vogel Pomptype: TVS


Borehole Bronpomp
voor brondiameter 8" 10" 12"

Capaciteit
Opvoerhoogte
Temperatuur
Afmeting
: tot 520 m3/hr
: tot 500 mwk
: -5 tot 60 °C
: 8" 10" en 12"
Lowara pomp GS
Bronpomp voor 4 inch bronnen


Capaciteit
Opvoerhoogte
Temperatuur
Afmeting
: tot 21 m3/hr
: tot 340 mwk
: tot 35 °C
: tot RP 2"

Lowara pomp: SCUBA


Bronpomp schoon en licht vervuild water

Capaciteit
Opvoerhoogte
Temperatuur
Afmeting
: tot 7,5 m3/hr
: tot 80 mwk
: tot 40 °C
: tot 4"
Xylem Lowara pomptype Scuba

Lowara pomp:  Z en ZN


Bronpomp voor 6"


Capaciteit
Opvoerhoogte
Temperatuur
Afmeting

Lowara: Z8, Z10 en Z12


Bronpomp voor 8", 10" en 12" bronnen

Capaciteit
Opvoerhoogte
Temperatuur
Afmeting
: tot 520 m3/hr
: tot 545 mwk
: tot 60 °C
: 8", 10" en 12"
: tot 78 m3/hr
: tot 700 mwk
: tot 60 °C
: tot 6"
Xylem Lowara Z8, Z10 en Z12 bronpompen voor 8", 10" en 12" bronnen
Lowara bronmotoren
Types: 4OS, L4C, L6C, L6W, L8W, L10W, L12W

Vermogen
Voltage
Temperatuur
Dompeldiepte
: tot 300 kW
: 230 V en 400 V
: tot 35 °C
: 350 meter
Xylem Lowara Onderwater motoren / bronmotoren 4OS, L4C, L6C, L6W, L8W, L10W, L12W
Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder