Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHM






De Herborner Univers AYR is een droogopgestelde blokpomp speciaal ontworpen om licht tot zwaar vervuilde vloeistoffen, fecaliƫn, afvalwater, industrieel water en influent / effluent te verpompen. De pomp is voorzien van een schroefwaaier (helicoilwaaier ofwel propellorwaaier).

Deze dompelpomp is in ATEX uit te voeren conform zone 2. Deze pomp wordt toegepast in processen waar een hoogcapaciteit blokpomp gewenst is met een relatief lage opvoerhoogte. Dit in combinatie met een zeer laag energieverbruik (energie efficient).

Pomptype:
Merk:

Univers AYR, centrifugaalpomp met schroefwaaier / propellorwaaier (helicoilwaaier)
Herborner Pumpenfabrik, J. H. Hoffmann GmbH & Co. KG

Herborner Pompen Univers AYR fecalien blokpomp met schroefwaaier
Pomptype:
Merk:

Capaciteit:
Opvoerhoogte:
Drukklasse:
Flensmaat
Temperatuur:
Toerental:

Korte beschijving:
UNIVERS AYR
Herborner Pompenfabriek

tot 1500 m3/hr
tot 16 mwk
PN10/16
DN150 tot DN350
-5 tot 60 °C
tot 960 rpm

Fecalien Blokpomp met schroefwaaier / propellorwaaier (helicoilwaaier)

Herborner Univers TYR, helical waaier


De herborner Univers TYR afvalwater droogopgestelde blokpomp is speciaal ontworpen voor het verstoppingsvrij verpompen van alle soorten afvalwater / rioolwater en bedrijfsafvalwater. De pomp is uitgevoerd met een helicalwaaier (ook wel schroefwaaier of propellorwaaier genoemd). Deze waaiersoort is speciaal ontwikkeld om zeer hoge capaciteiten te produceren met relatief geringe opvoerhoogte. Deze wordt gebruikt voor de volgende toepassing (Intake pomp, inlaatpomp, rioolpomp, fecalien pomp, slibpomp, effluentpomp, influentpomp, etc.).

De pomp kan zowel nat opgesteld worden als een droge opstelling met watergekoelde motor. Standvoet, voetbochtkoppeling (duckfoot) en andere opties zijn te verkrijgen.

De afvalwaterpomp is tevens achter de waaier (ter plaatse van de asafdichting, mechanical seal) voorzien van een snij-inrichting ter plaatse van de dichtingsring. Dit belemmerd te grote delen / vezels tot het beschadigen / drooglopen van de asafdichting / mechanical seal. Standaard wordt een dubbel mechanical seal, voorzien van oliebad, toegepast als asafdcihting.

De pomp is leverbaar met vele opties zoals een voetbocht koppeling, standvoet, hijsketting, dubbelpomp opstelling voetbocht, PTC's in de wikkelingen, temperatuurbeveiliging, water in olie detectie en explosievrije ATEX uitvoering.

De Herborner Univers AYR afvalwater blokpomp vind haar toepassing, zoals onderstaand omschreven.

RWZI effluentpomp
Waterzuivering afvalwaterpomp
Afvalwaterzuivering pomp
Industriele afvalwaterzuivering afvalwaterpomp
slibpomp
biomassa pomp
Afvalwatertransportpomp
Rioolpomp
Waterschappen
Influentpomp
Aerobische pomp
Versnijdende rioolpomp
Drukrioolpomp
Putpomp
intake (inlaat) afvalwaterpomp
Fecaliƫpomp
regenwaterafvoer pomp
Effluent pomp
Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder