Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHM


Een horizontale meertrapspomp / condensaatpomp voorzien van buitenliggende lagering aan zowel de aandrijfzijde als de zuigzijde. Deze zeer zwaar uitgevoerde industriele pomp is voorzien van een ontlastinrichting ter compensatie van de axiale krachten. Aan beide zijde zijn diverse mechanical seals mogelijk, van enkel mechanical seal tot dubbel mechanical seal in tandem opstelling of back to back. De pomp is zeer efficient waardoor het energieverbuik tot een minimum beperkt blijft. De pomp is ontwikkeld voor een maximale levensduur

Vogel MPE pompen en onderdelen

Pomptype:
Merk:

Capaciteit:
Opvoerhoogte:
Drukklasse:
Flensmaat
Temperatuur:
Toerental:

Normering:
Horizontale meertrappomp type MPE
Xylem Vogel, v/h ITT Vogel

tot 300 m3/hr
tot 850 mwk
PN16 / PN100
DN100 tot DN125
-40 tot 180 °C
tot 3600 rpm

Meertrapspomp / condensaatpomp / injectiepomp
De Vogel Nederland MPE meertraps boosterpompen van xylem vogel zijn ontwikkeld voor zwaar industrieel gebruik. Met name voor hoge druk opbouw binnen de koud en heet water transport, maar zeker ook voor gebruik in condens systemen als condensaat pomp vanwege de lage NPSH en NPSHr verlagende Inducer technologie.

De Meertraps MPE pomp is voorzien van buitenliggende lagering aan beide zijden. Het zuighuis en pershuis zijn voorzien van uniforme pompvoeten waardoor de stand van de zuig- en persflens eenvoudig aan te passen zijn in elke richting. Dit zonder extra bewerking van deze onderdelen.

De pomp is voorzien van een ontlastinrichting (ontlastzuiger) om axiale krachten te compenseren. Hierdoor maximaliseren wij de levensduur van de lagering bij hoge persdruk.

Modulaire opbouw:


De pomp is ontwikkeld om zoveel mogelijk componten / onderdelen identiek te houden. Hierdoor behoeft u een minimale voorraad voor maximale uitwisselbaarheid. Met slechts enkele delen kunnen wij een groot scala aan pompuitvoeringen leveren.

Hydrauliek:


De waaier is ontwikkeld om een zo hoog mogelijk rendement te behalen en dus zo energie zuinig mogelijk produceerd. Tevens is de gehele design uitgelegd om zo goed mogelijke aanzuigcondities te creeren waardoor de NPSH waarde extreem laag is. Deze NPSH is tevens nog extra te verbeteren door toepassing van een inducer in de zuigstomp van de pomp.
De volledig gesloten waaiers zijn voorzien van dichtingsringen aan de zuigzijde en aan de achterzijde. Tevens zijn alle waaiers voorzien van ontlastgaten om de axiale krachten zo laag mogelijk te houden, hetgeen resulteerd in een maximale levensduur van de lagering.
Toepassing:
De ITT Xylem Vogel pomptype MPE wordt daar toegepast waar zeer hoge drukken noodzakelijk zijn. Hierbij moet u denken aan boosterpompen en injectiepompen. Tevens is de pomp ontwikkeld met een zeer lage NPSHr waarde waardoor dit pomptype uitermate geschikt is als condensaat pomp. Zelfs voor de extreem lage onderuk systemen is de pomp uit te voeren met een inducer, waardoor de NPSHr waarde nog lager uitvalt.

(Drink) water Boosterpomp
Bedrijfswater boosterpomp
Koelwaterpomp
Heetwaterpomp
Chemische proces pomp
Brandblus pomp
Condensaat pomp
Boosterpomp
Injectiepomp
Olie en gas industrie
Filter systemen, ultra filtratie
MPE
Brochure / Folder
MPE
IOM Manual Handleiding
Voorbeeld:

Vogel MPE 100.1/4-SC672G-9002

MPE
100
.1
/4
SC
672
9002
: Pomptype
: perstomp DN100
: Waaiertype (Hydrauliek) 1
: 4 geinstalleerde waaiers (trappen)
: Enkel mechanical seal, gebalanceerd
: Volledig superduplex pomp (zeewater bestendig)
: Voorzien van 90 kW, 2 polige (2980 rpm) motor
De Vogel MPE meertrapspomp / boosterpomp zijn verkrijgbaar in de volgende pompgroottes. Hieronder vind u een lijst van alle pomptypes, uit te voeren in 2 polig (2950 rpm), 4 polig (1450 rpm) en 6 polig (980 rpm). Uiteraard kunnen wij u voorzien van alle benodigde datasheet, grafieken, onderdelenlijsten en onderdelen / spare parts. Voor spareparts / onderdelen en service / Reparatie...... info@wdapompen.nl


MPE 100.1
MPE 100.2
MPE 125.0
MPE 125.1
MPE 125.2
Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder