Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHM
- Volledig aandacht voor uw pomptoepassing
- Klantgericht, vriendelijk en actief.
- Een volledig technisch onderbouwd voorstel
- Volledig analyse van uw productie proces, op locatie
- Gratis leidingweerstand calculatie, indien wenselijk
- Een selectie met de nadruk op duurzaamheid, laag energieverbruik
- Wij selecteren alleen kwalitatief hoogwaardige producten.
- Een zeer goede en correct nazorg (service, onderhoud en training)

En dit allemaal tegen een zeer concurrerend aanschafwaarde, u hoeft bij ons immers alleen de pomp te betalen..... Onze inzet is gratis.


Doelstelling...WDA Pompen BV heeft zich als doel gesteld zich zeer energiek en klantgericht samen te werken met haar klanten om tot een zeer betrouwbaar productieproces te komen. Alleen als onze klant vergeet dat in het proces ook nog een pomp geplaatst is zullen wij tevreden zijn. Immers een "vergeten" pomp is een pomp die ruimschoots voldoet aan haar verwachtingen. Dit is een pomp die minimale aandacht vereist, betrouwbaar functioneert en energiezuinig haar werk doet.

U mag van WDA Pompen BV verwachten dat we alle aandacht hebben voor elke (aan)vraag. Wij werken met de gedachte dat een pomp slechts een "slaaf" is van haar systeem. Dit houdt in dat een juiste werking van een pomp alleen gegarandeerd is indien deze volledig correct is uitgelegd op het gehele productie proces. Wat kunt u van ons verwachten:

WDA Pompen BV werkt graag met haar collega bedrijven samen, immers kennis en inzet delen resulteerd altijd in iets goeds. Mocht wij binnen ons uitgebreide pompenprogramma niet de juiste selectie vinden dan kunt u van ons een doorverwijzing verwachten naar een collega bedrijf. Indien wenselijk blijven wij in het proces aanwezig voor ondersteuning.
Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder