Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHMPomptype:
Merk:

Capaciteit:
Opvoerhoogte:
Drukklasse:
Flensmaat
Temperatuur:
Toerental:

Normering:
De Xylem Lowara DIWA vuilwater dompelpomp is geschikt voor het verpompen van vervuilde vloeistoffen tot 50 graden. Deze pomp is geheel uit RVS vervaardigt en daardoor corrosiebestendig. De DIWA dompelpomp heeft een opvoerhoogte tot 20 meter en kan direct op het electriciteitsnet aangesloten worden. De pomp is leverbaar met of zonder vlotter. Uitvoeringen beschikbaar voor 230 Volt en 400 Volt en geschikt voor 50 Herz en 60 Herz bedrijfspanning.

Lowara DIWA dompelpompen en onderdelenVuilwater dompelpomp Xylem Lowara DIWA
DIWA vuilwater dompelpomp
Xylem Lowara, v/h ITT Lowara

tot 25 m3/hr
tot 21 mwk
PN10
RP draad aansluiting
tot 50 °C
tot 3600 rpm

Dompelpomp voor vervuild waterLowara DIWA - dompelpomp


De DIWA Dompelpomp van Lowara is geheel uitgevoerd in RVS AISI304. De roestvaststalen dompelpomp kan worden uitgevoerd met een drijfvlotter of buisvlotter voor volautomatische werking. De pomp is voorzien van een voorfilter en daardoor geschikt voor schone tot licht vervuilde vloeistoffen. De pomp heeft een maximale persdruk van 2 Bar, ofwel 20 mwk.

Asafdichting


De pomp is uitgevoerd met een speciale asafdichting om het motorgedeelte vrij te houden van het te verpompen medium / vloeistof. Het afdichtingsysteem is uitgevoerd met een Drivelub seal systeem.

Motor


De hoogwaardige motor wordt gekoeld door het te verpompen medium. Dit door een dubbel wandsysteem waarlangs de vloeistof verpompt worden. Hierdoor is de pomp voorzien van een bovenaansluiting, hetgeen de pomp weer geschikt maakt voor kleine putafmetingen. Bij de 230 Volt uitvoeringen is de motor intern voorzien van een condensator en beveiligd met een thermische motorbeveiliging die de motor utschakels indien deze te warm wordt.

Polyurethaan elastomeer


De Lowara DIWA pomp is voorzien van een slijtplaat die is bekleed met een polyurethaan elastomeer. Hierdoor wordt de slijtplaat beschermd tegen vaste en scherpe bestandsdelen en verkijgt de pomp haar maximale bestendigheid tegen slijtage door abrassieve delen.

Toepassing


De Lowara DIWA Dompelpomp kunt u vinden in een grote verscheidenheid aan afnemers. Van veeleisende prive personen, verhuurbedrijven en aannemers tot de lichte en zwaardere industriele gebruikers. Enkele voorbeelden waarin de DIWA-serie toegepast wordt zijn:
Regenwater afvoerpomp
Drainagepomp (sloten, vijvers, greppels en bouwputten)
Dompelpomp voor wasstraten
Reservoirpomp
Putpomp
Kelderpomp
Lekwater dompelpomp
Irrigatiepomp voor moestuinen
Dompelpomp voor Zwembadwater / zwembaden
Agricultuur, dompelpomp voor vloedsystemen
Afvoerpomp

Download hier de technische documentatie van de Lowara DOC DIWA DOMO GRI DN DL en DLV dompelpompen
Direct uw pomp vinden op artikel nummer of op pomptype: Klik hier
Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder