Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHM


Slachterij pompen voor vleesverwerkende indistrie

Pompen voor de vleesverwerkende industriue (slachterijen)WDa Pompen BV levert pompen voor de vleesverwerkende industrie / slachterijen. Het kan hier gaan om proceswaterpompen, afvalwaterpompen, broeipompen, bloedpompen en condensaatpompen voor condensatiebroeisystemen. De pompen die wij leveren kunnen uitgevoerd worden in diverse beschermingsklassen, omdat vaak na een werkdag de gehele installatie wordt gereinigd door spuitlansen. Dit om kruisbestuiving en ziektes te voorkomen.

Proceswater pompen:


Onder de proceswaterpompen voor de slachterijen / vleesverwerkende industrie vallen alle schoonwaterpompen voor het ontharen, broeien, uitslachten, spoelen karkassen en reinigingspompen voor de installatie. Dit kan zowel in lage druk als in hoge druk pompen uitgevoerd worden. Voor de spuitlansen passen wij vaak een hydrofoorinstallatie toe die frequentie (toeren) geregeld is. Hierbij wordt de druk op diverse aftakpunten constant gehouden, onafhankelijk van de hoeveelheid spuitlansen die in gebruik worden genomen.

Geschikte pompmerken
   Herborner pompen
   Lowara Pompen
   Vogel Pumpen

Broeien, ontharen en reinigingspompen:

Om varkens te ontharen kunnen diverse systemen toegepast. Wij hebben een groot assortiment in ons pakket aan sproeipompen, broeipompen en pompen voor condensatiebroeien. Tevens hebben wij speciaal ontwikkelde pompen om het afvalwater, wat een grote hoeveelheid aan haren bevat, af te kunnen voeren. Dit zonder verstoppingen in het pomphuis of bij de asafdichting.

Afvalwaterstroom pompen


Al het water dat is gebruikt voor het reinigen van de installatie, karkassen en dergelijke bevatten veel bloed, restafval en haren. WDA Pompen heeft een groot assortiment aan centrifugaal pompen die daar speciaal voor ontwikkeld zijn. Deze verstoppingsvrije pompen worden uitgevoerd in IP65 en zijn dus bestand tegen het schoonspuiten. De pompen kunnen droog opgesteld worden of in een dompelpomp uitvoering / insteekpomp uitvoering geleverd worden.

Condensaatpompen:

Om binnen de vleesverwerkende industrie / slachterijen het stoomproces optimaal en efficient te laten verlopen maken wi9j gebruikt van de Lowara en Vogel condensaatpompen en ketelvoedingspompen. Deze pompen zijn speciaal ontworpen voor deze toepassing en kunnen tot ca 80 Bar leveren. De pompen kunnen een zeer laag NPSHa en NPSHr waarde aan, mogelijk door toepassing van een inducer.Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder