Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHMIndustriële pompenIndustriele pompen omvat eigenlijk alle pomptoepassingen die noodzakelijk zijn voor een producerende fabriek. De toepassing hierbij is daardoor net zo divers als er verschillen productieprocessen zijn. Wat binnen de industrie wel bepalend is, is de durzaamheid en betrouwbaarheid van de centrifugaal pompen. Dit omdat zonder deze pompen het productieproces stil ligt.

Pompuitvoering:


Binnen de industriel worden verschillende pomptypes toegepast. Van direct gekoppelde pompen tot fundatiepompen, in horizontale of vertikale uitvoering. WDA Pompen heeft voor vrijwel iedere centrifugaal toepassing de juiste pompselectie binnen haar programma. Een specialisme hierbij is het verpompen van abrassieve en corrosieve vloeistoffen alsmede condensaat en ketelvoedingswater.Indistriele pompenIndustriële koelwaterpompen:


Of het nu een hoge capaciteit of juiste ene lage koelwater capaciteit betreft, wij kunnen u niet alleen voorzien van de juiste koelwater transportpomp maar juist ook adviseren omtrent de pompselectie, toegepaste materialen en energie besparing. Dit laatste wordt steeds belangerijker binnen de Nederlandse industrie om de CO2 uitstoot te verminderen. Energiebesparing wordt niet alleen gerealiseerd door een zo efficient mogelijke pompkeuze, maar zeker ook door aandachtig naar het systeem te kijken. Een centrifugaal pomp is immers geheel afhankelijk van het systeem waarin ze is opgesteld. Bij de selectie dient dan ook niet alleen naar pomp gekeken te worden, maar naar het gehele koelproces en al haar facetten.

Industrieel afvalwater:


Bij nagenoeg ieder industrieel proces is er behoefte aan de scheiding van verschillende vloeibare fasen en vaste stoffen. WDA Pompen BV heeft een enorme kennis en ervaring in de ondersteuning van industriële klanten bij dit proces, vooral door de inzet van afvalwaterpompen en slurrypompen. Deze kernproducten worden voor uiteenlopende doeleinden ingezet in de voedingsmiddelenindustrie en andere procesindustrieën, aan boord van schepen voor het zuiveren van brandstof en smeerolie, op olieplatforms voor het scheiden van olie en water, in de productie-industrie voor het reinigen van industriële vloeistoffen, en tevens in industriële- en gemeentelijke zuiveringslocaties.

Onze afvalwater pompen worden uitgevoerd in diverse pomptypes.
Voor iedere toepassing binnen AWZI's hebben wij een geschikt pompuitvoering,
zoals onder andere:
- droogopgestelde afvalwaterpompen
- natopgestelde (dompel) afvalwaterpompen
- droog/nat opgestelde afvalwaterpompen
- kortgekoppelde afvalwaterpompen
- directgekoppelde afvalwaterpompen
- dompel afvalwaterpompen

Door speciale waaiertypes, zoals kanaalwaaier, schroefwaaiers, vortexwaaiers en semi-vortex waaiers kunnen wij voor iedere afvalwater toepassing en voor ieder vervuild medium een geschikte pomp selecteren binnen ons verkoopprogramma.

Voor vragen: mail ons of bel: 074-3490332
Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder