Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHM


De Vogel Bronpomp wordt geproduceerd voor 8", 10" en 12" brontoepassingen. De pomp is uitgevoerd met een semis axiale waaiers voor hoge capaciteit en hoge opvoerhoogte (persdrukdruk). Deze pomp kan worden uitgeleverd met divers bronmotoren van diverse merken in een Direct online of een ster driehoek opstart. Speciale motor uitvoeringen zijn beschikbaar voor hoge temperaturen tot zelfs 60 graden. De pomp is leverbaar in gietijzer, brons, RVS en zelfs in superduplex (1.4517) voor zeewater toepassingen (offshore bronpomp, vertical submersible turbine pump).

Vogel TVS bronpompen en onderdelen

Bronpomp TVS (Offshore vertical submersible turbine pump)
Xylem Vogel, v/h ITT Vogel

tot 520 m3/hr
tot 500 mwk
8", 10" en 12"
Binnendraad
5 tot 60 °C
tot 3600 rpm

Bronpomp voor onshore en offshore, vertikaal en horizontaal
Pomptype:
Merk:

Capaciteit:
Opvoerhoogte:
Drukklasse:
Flensmaat
Temperatuur:
Toerental:

Normering:
De Vogel Pumpen deepwell bronpomp is modulair opgebouwd, waardoor de pomp uit minimaal aantal verschillende onderdelen bestaat. Deze Vertical Turbine pomp is uitgevoerd met een veerbelaste terugslagklep met rubberen zitting. Bij elke waaier wordt de as ondersteund door een lagering, waardoor de pompas minimaal wordt belast. De dichtingsringen zijn vervaardigd uit POM (Polyacetal Polymeer) waardoor interne verliezen tot ee minimum beperkt blijven.

Nieuw:


- Geoptimaliseerde hydrauliek / stroming
- Verhoogde efficiency ten opzichte van de concurrentie
- Langere levensduur door stromingsoptimalisatie.

Modulaire opbouw:


De pomp is ontwikkeld om zoveel mogelijk componten / onderdelen identiek te houden. Hierdoor behoeft u een minimale voorraad voor maximale uitwisselbaarheid. Met slechts enkele delen kunnen wij een groot scala aan pompuitvoeringen leveren.

Bronmotor:


Vogel produceerd tevens de bronmotoren in eigen beheer. Deze motoren kunnen voor verschillende voltages gewikkeld worden en zijn geschikt voor 50 Hz en 60 Hz. (Standaard: 380V - 400V, 50 Hz en 440V-460V, 60 Hz). Tevens zijn de motoren leverbaar voor een omgevingstemperatuur tot 60 Graden, waardoor deze uitermate geschikt zijn voor aarwarmte bronnen/projecten. De motoren zijn KTW getest en daardoor toepasbaar voor drinkwater toepassingen.
Alle motoren ondervinden een volledige performance test voordat deze de fabriek verlaat. Deze 100% tests garanderen dat het geleverde product altijd aan uw wensen voldoet.

Toepassing VOGEL TVS bronpomp:


De ITT Xylem Vogel bronpomp (vertical turbine pump) TVS kunt u in verschillende toepassingen vinden voor diverse brondiameters. Tevens is de TVS de goedkoopste zeewater bestendige bronpomp verkrijgbaar. Dit materiaal kunt u met name terugvinden in de offshore en voor bronnen die dicht bij de zee / kustlijn te vinden zijn.
Onderstaand slechts een greep uit de mogelijke toepassingen voor deze bronpompen.

(Drink) water bronpomp
Bedrijfswater bronpomp
Koelwater bronpomp
Aardwarmte bronpomp
thermaal bronpomp
Bronpomp voor agricultuur
Irrigatie bronpomp
Fonteinen en waterpark bronpomp
Bronpomp voor mijnbouw en bouwterreinen
Bronpomp voor brouwerijen, voedingsindustrie
Bronpomp voor zwembaden
TVS
Brochure / Folder
TVS
Technische catalogus
TVS
IOM Manual Handleiding
Voorbeeld:

Vogel TVS10.2A-9/1A WW L12W22002S

TVS
10
2A
9
1A
WW
L12W22002S
: Pomptype Bronpomp
: Brondiameter 10" in inches
: Hydrauliek soort
: Aantal waaiers / trappen
: Eerste waaier afgedraaid
: Volledig superduplex 1.4517 materiaal
: 220 kW 12 inch 2 polige motor ster/driehoek
De Vogel bronpomp is te leveren in een 8" inch, 10" inch en 12" inch uitvoering met verscheidende hydraulieken. Onderstaand zijn alle mogelijke pompgroottes weergegeven, dit pomptype dit aangevuld te worden met de aantal waaier en materiaalcodering. Voor de TVS kunnen wij tevens onderdelen leveren voor reparatie. De bronmotor is tevens opnieuw te wikkelen.


TVS 8.1-…
TVS 8.2-…
TVS 8.3-…
TVS 8.4-…
TVS 10.1-…
TVS 10.2-…
TVS 10.3-…
TVS 12.1-…
TVS 12.2-…
Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder