Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHMHerborner zwembadpompenDe Herborner zwembadpompen kunt u vinden binnen de openbare en gemeentelijke zwemgelegenheden / zwembaden, alsmede in grote commerciele zwembaden en recreatieparken. Onze pompen
worden zelfs toegepast binnen dierentuinen voor zoetwater en
zoutwater aquariums.

De toepassingen:

Herborner Unibad en Uniblock pompenMet de Herborner Unibad pompen, Uniblock pompen en de 100%
gecoate Herborner.X en Herborner.F pompen beschikken wij als exclusieve importeur een ruime range zwembadpompen voor de gemeentelijke zwembaden, recreatieve zwembaden en zwemparadijzen.

Hier vindt u een overzicht van de Herborner pompmodellen

Zwembad attraktiepompen


Zwembadpompen voor attrakties en speeltoestellen zijn zeer belangerijk voor het plezier en uitstraling van uw zwembad. Hierbij wilt u natuurlijk ook 100% betrouwbare attraktie zwembad pompen inzetten, immers uw klanten willen ten alle tijden gebruik kunnen maken van de attrakties en speeltoestellen zoals glijbanen en waterspeeltoestellen. Enkele voorbeelden hierbij zijn: Waterglijbaan, wildwaterbaan, hotwhirlpool, spuitelementen en peuterbadelementen. Met Herborner pompen voorziet u uw gasten van een betrouwbare installatie en, no belangerijker, heel veel speelplezier.

Wildwaterbaan pompen

Een van de leukste attrakties binnen zwembaden is natuurlijk de wildwaterbaan. Hiervoor is een hoge capaciteit zwembadpomp noodzakelijk die een hoge stroming kan realiseren. Een hoge capaciteit betekend automatisch een hoog energieverbuik. Een zwembadpomp die uiterst energie efficient omgaat met het verbruik is hierbij een must. Herborner heeft verschillende pomptypes in haar programma, met of zonder haarvanger, met een zeer hoog rendement. Het spreekt voor zich dat de kwaliteit en duurzaamheid van deze pomptypes gewaarborgd zijn.

Glijbaanpompen

Welk zwembad is vandaag de dag niet uitgevoerd met een mooie en spanndende waterglijbaan. De waterglijbaanpompen van Herborner zijn uitgevoerd met opgebouwde haarvanger, uiteraard ook zonder haarvanger te verkijgen. Een nieuwe ontwikkeling hierbij zijn de 100% gecoate pompen (Herborner.F en Herborner.X) waarbij geen lelijke roestvorming ontstaat op de glijbaan zelf.

Circulatiepompen


De circulatiepompen zijn binnen zwembaden het hart van de installatie om de waterkwaliteit te waarborgen. Met de Uniblock pompen en Unibad pompen van herborner bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit, het beste rendement (en dus een minimale energieverbruik). Binnen Nederland is Herborner het meest toegepaste zwembadpomp leverancier en met reden. De herborner zwembadpompen zijn zeer robuust uitgevoerd en circuleren uw zwembadwater voor ruim jaar zonder problemen.

Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder