Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHMDeze verticale meertraps insteekpompen zijn geschikt voor het transport van schone vloeistoffen zonder bijtende/schurende substanties of vezels. De SVI serie is gemaakt van RVS 316 en bestaat uit de volgende modellen SVI 33-46-66-92. De motorversie is afhankelijk van het model. De SVI tot 2,2 kW is uitgerust met EFF2 motoren. De range van 3 kW tot 22kW is uitgevoerd met PLM motoren (=EFF1). Het is mogelijk om de as te verlengen. U kunt lege trappen toevoegen zonder opbrengstverlies. De insteeklengte van de pomp kunt u dus aanpassen aan uw systeem.

Lowara SVI pompen en onderdelen

ITT Lowara Xylem roestvaststalen meertrapspompen insteekpomp dompelpomp SVI
Pomptype:
Merk:

Capaciteit:
Opvoerhoogte:
Drukklasse:
Flensmaat
Temperatuur:
Toerental:

Normering:

SVI
Xylem Lowara, v/h ITT Lowara

tot 120 m3/hr
tot 240 mwk
PN25
In RP en tot DN80
-10 tot 90 oC
2950 en 1450 rpm

roestvaststalen verticale insteek meertrapspomp, boosterpomp

Roestvaststalen verticale meertrapspompen.


De SVI insteekpomp - meertrapspompen staan voor het ultieme in energie-efficiëntie, eenvoudige installatie en economisch gebruik - een nieuwe generatie verticale insteek meertrapspompen die uitstekende prestaties realiseert en betrouwbaar is. De behoefte van de klant heeft centraal gestaan bij de ontwikkeling van de nieuwe SVI pomp. Een langere looptijd en hoog rendement zorgen voor een lage totale lifecycle costs in een breed scala van toepassingen.

extra efficiënt


Het nieuw hydraulisch ontwerp van de

SVI

in combinatie met een hoogrendementsmotor (IE2) realiseert een maximale efficiëntie.

eenvoudig te onderhouden


Het nieuwe motorontwerp zorgt ervoor dat u de mechanische asafdichting kunt vervangen zonder de motor los te koppelen. Hierdoor neemt de servicetijd met 50% af. De standaard DIN mechanische asafdichtingen, lageronderdelen, service gereedschappen en IEC motoren zorgen gezamenlijk voor snel en gemakkelijk onderhoud.

energiezuinig


Pompen behoren tot de grootste energieverbruikers. De nieuwe SVI bespaart energie, hierdoor wordt de CO2 uitstoot vermindert en kunt u zo een positieve bijdrage leveren aan het milieu. Combineert u de SVI met een variabele frequentieregelaar, bijvoorbeeld met de Hydrovar® van Xylem, dan kunt u nog meer energie en geld besparen.

Voordelen.


De SVI serie bestaat uit 11 uitvoeringen en kan speciaal worden geconἀgureerd voor een breder scala aan toepassingen. De lijn is uitwisselbaar met de Lowara SV verticale meertrapspompen. Doordat de nieuwe e-SV op 5 productlocaties gefabriceerd wordt zijn de levertijden ten aanzien van de pomp en onderdelen kort.

Toepassingen


Watertoevoer en drukverhoging
Waterbehandeling
Lichte industrie
Irrigatie en agricultuurVerwarming
ventilatie en airconditioning
Condensaatsystemen

Toepassing Lowara SVI


De ITT Lowara Xylem SVI roestvastalen vertikale insteek meertrapspomp wordt toegepast daar waar een hoge druk gewenst is. De pomp is als dompelpomp / insteekpomp uitgevoerd, zodat deze als boosterpomp en als condensaatpomp in vrijwel iedere tank makkelijk in te bouwen is. Tevens is dit pomptype uit te voeren met (Hydrovar) frequentie besturing of cia een aan/uit regeling met cascade regeling.
boosterpomp voor wasstraten
Hoge druk pomp voor drinkwater toepassingen
hotwell pomp / condensaatpomp met zeer lage NPSH
transportpomp voor warmte systemen en koelsystemen
Boosterpomp voor industriele toepassing
transportpomp voor tuinbouw / veeteelt
boosterpomp / hogedruk pomp voor papierindustrie
koelwaterpomp voor mechanisatie bedrijven
inlinepomp voor industriewater en drinkwater
boosterpomp voor HVAC
transportpomp voor gebouwbeheer
SVI
Brochure / Folder
SVI
Energiebesparing
SVI
IOM Manual Handleiding
ITT Lowara Xylem vertikale roestvaststalen insteekpomp meertrapspomp, type SVI download IOM handleiding
ITT Lowara Xylem vertikale roestvaststalen meertrapspomp, type e-sV
ITT Lowara Xylem vertikale roestvaststalen insteekpomp meertrapspomp, type SVI download brochureSVI onderdelen en reservedelen Lowara:

De Xylem Lowara vertikale insteekmeetrapspomp, type SVI, is in de volgende pompgroottes te verkrijgen. Wij leveren voor deze pomptypes de onderdelen / reservedelen / spares parts tegen een zeer scherpe prijsstelling. De levertijden van alle artikelen zijn zeer kort en kunnen dus snel bij u op locatie zijn. Voor spareparts / onderdelen en service / Reparatie...... info@wdapompen.nlDirect uw pomp vinden op artikel nummer of op pomptype: Klik hier
Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder