Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHM


De Herborner Univers TYR is een dompelpomp speciaal ontworpen om licht tot zwaar vervuilde vloeistoffen, fecaliën, afvalwater, industrieel water en influent / effluent te verpompen. De pomp is voorzien van een schroefwaaier (helical waaier), ook wel propellorwaaier genoemd.

Deze dompelpomp is in ATEX uit te voeren conform zone 2. Deze pomp wordt toegepast in processen waar een hoogcapaciteit dompelpomp gewenst is met een relatief lage opvoerhoogte. Dit in combinatie met een zeer laag energieverbruik (energie efficient).

Pomptype:
Merk:

Univers TYR, dompelpomp met schroefwaaier
Herborner Pumpenfabrik, J. H. Hoffmann GmbH & Co. KG

Herborner Pompen Univers TYR fecalien dompelpomp met schroefwaaier
Pomptype:
Merk:

Capaciteit:
Opvoerhoogte:
Drukklasse:
Flensmaat
Temperatuur:
Toerental:

Korte beschijving:
UNIVERS TYR
Herborner Pompenfabriek

tot 1300 m3/hr
tot 21 mwk
PN10/16
DN150 tot DN350
-5 tot 60 °C
tot 960 rpm

Fecaliën dompelpomp met schroefwaaier / propellorwaaier

Herborner Univers TYR, helical waaier

De herborner Univers TYR afvalwater dompelpomp is speciaal ontworpen voor het verstoppingsvrij verpompen van alle soorten afvalwater / rioolwater en bedrijfsafvalwater. De pomp is uitgevoerd met een helicalwaaier (ook wel schroefwaaier of propellorwaaier genoemd). Deze waaiersoort is speciaal ontwikkeld om zeer hoge capaciteiten te produceren met relatief geringe opvoerhoogte. Deze wordt gebruikt voor de volgende toepassing (Intake pomp, inlaatpomp, rioolpomp, fecalien pomp, slibpomp, effluentpomp, influentpomp, etc.).

De pomp kan zowel nat opgesteld worden als een droge opstelling met watergekoelde motor. Standvoet, voetbochtkoppeling (duckfoot) en andere opties zijn te verkrijgen.

De dompelpomp is tevens achter de waaier (ter plaatse van de asafdichting, mechanical seal) voorzien van een snij-inrichting ter plaatse van de dichtingsring. Dit belemmerd te grote delen / vezels tot het beschadigen / drooglopen van de asafdichting / mechanical seal. Standaard wordt een dubbel mechanical seal, voorzien van oliebad, toegepast als asafdcihting.

De pomp is leverbaar met vele opties zoals een voetbocht koppeling, standvoet, hijsketting, dubbelpomp opstelling voetbocht, PTC's in de wikkelingen, temperatuurbeveiliging, water in olie detectie en explosievrije ATEX uitvoering.
De Herborner Univers TYR afvalwater dompelpomp met propellorwaaier (helicalwaaier / schroefwaaier) vind haar toepassing, zoals onderstaand omschreven.

RWZI dompelpomp
Waterzuivering dompelpomp
Afvalwaterzuivering dompelpomp
Industriele afvalwaterzuivering dompelpomp
slibpomp
biomass dompelpomp
Afvalwatertransportpomp
Rioolpomp
Waterschappen
Influent dompelpomp
Aerobische dompelpomp
Versnijdende rioolpomp
Drukrioolpomp
Putpomp
intake (inlaat) dompelpomp
Fecaliën dompelpomp
regenwaterafvoer dompelpomp
Effluent pomp
Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder