Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHM
Geothermiepompen Vogel boosterpompen en injectiepompenGeothermie is dankzij subsidie regelingen van de Nederlandse overheid een hot item binnen divers sectoren, waaronder bij de kassen. Onze ervaring met deze vorm van geothermie ligt bij de allereerste tuinder / kas die een geothermische installatie liet bouwen. Vervolgens zijn we bij alle gerealiseerde installaties betrokken geweest. Of het nu gaat om de boosterpompen of de injectiepompen, er moet bij de selectie al geannalyseerd worden wat de eindwens is van de klant en wat de broncapaciteit kan bieden. Hierbij dient men grote aandacht te hebben voor de materiaalselectie (gietijzer of superduplex) omdat op deze grote diepte het grondwater een zeer groot zout gehalte heeft. Daarnaast dient met rekening te houden met het aanwezige lood in het grondwater, omdat het lood zich gaat afzetten op een gietijzeren pomp. Tevens dient men grote aandacht te besteden aan de asafdichting, ivm zoutkristallen.

Advisering vanaf het allereerste geothermie project:


Werner Damsté is betrokken geweest in de Geothermische markt vanaf het allereerste gerealiseerde project. Hierdoor is er binnen onze onderneming een zeer ruime kennis en ervaring in de toepassing, selectie en het inregelen van boosterpompen en injectiepompen voor de geothermie. Hierbij maken wij gebruik van de LSN boosterpompen, MP injectiepompen en MPE injectiepompen vanuit het merk Vogel Pumpen.

Wij hebben een grote rol gespeeld bij alle reeds gerealiseerde projecten door in het voortraject een adviserende rol te spelen, de pompen te leveren en installeren en in het natraject de pompen in te regelen om zo economische en efficiente installatie te verkrijgen.

Voor advies op geothermische boosterpompen en injectiepompen bent u bij ons op het juiste adres.
Geothermiepompen, boosterpompen en Injectiepompen

Reeds gerealiseerde diepe geothermie projecten in Nederland


- Ammerlaan, doublet 1
- Duijvestijn, doublet 1
- Van den Bosch, doublet 1, 2, 3 en 4
- Aardwarmte Den Haag
- De Lier, doublet 1 en 2
- Green Well Westland
- Floricultura
- Agripoort, doublet 1 en 2
- Koekoekspolder
- Venlo
- Mijnwaterproject
Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder