Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHMPomptype:
Merk:

Capaciteit:
Opvoerhoogte:
Drukklasse:
Flensmaat
Temperatuur:
Toerental:

Normering:
Monoblok centrifugaal elektropomp met zijkanaal en stervormige waaier, met goede zelfaanzuigende eigenschappen, ook wanneer er opgeloste gassen in het water aanwezig zijn en als de zuigleiding niet volledig met water gevuld is. Deze perifere elektropompen kunnen grote opvoerhoogten ontwikkelen met gebruik van motoren met een beperkt vermogen. De P-PSA serie is het resultaat van de dertig jaar lange ervaring van Lowara bij de productie van dit type pompen.

Lowara P, PAB en PSA pompen en onderdelenZijkanaalpomp Xylem Lowara type SP
Zijkanaalwaaierpomp, type P, PAB, PSA
Xylem Lowara, v/h ITT Lowara

tot 3,72 m3/hr
tot 82 mwk
PN10 (10 Bar)
RP 1"
-10 tot 80 °C
tot 3000 rpm

Zijkanaalpomp, peripheral pomp, zijkanaalwaaierpomp
UITVOERING
De Xylem Lowara zijkanaalpomp is direct gekoppeld aan een 230 volt (1 fase) of 400 volt (3 fase) motor, waardoor de afmetingen tot een minimum beperkt is. De pomp is voorzien van een zijkanaalwaaier in messing materiaal, waardoor de stervormige waaier niet kan gaan vast zitten door oxidatie / corrosie. De pomp is voorzien van een mechanical seal als asafdichting. De pomp heeft binnendraad aansluiting van RP 1" voor zowel de zuigaansluiting alsmede voor de persaansluiting.

Een zijkanaalwaaier pomp is volledig zelf aanzuigend en geschikt om boven de vloeistof geplaatst te worden. Tevens is de pomp uitermate geschikt om vloeistoffen te verpompen met onopgeloste gassen.

De pomp wordt toegepast daar waar een negatieve voordruk heerst of waar een geringe capaciteit met een redelijk hoge druk verpompt dient te worden. Hierbij dient u te denken aan lichte industrie, wasstraten, drukverhoging of voor irrigatie.

De motor is uitgevoerd met een isolatieklasse F, beschermingsklasse IP55, omgevingstemperatuur tot 40 graden. De motor is uit te voeren in een 230 Volt 1 gfase uitvoering met condensator en in een 400 Volt 3 fase uitvoering. De motoren voldoen aan de Europese energienorm IE2

TOEPASSING LOWARA P, PAB EN PSA POMP

De Xylem Lowara zijkanaalpomp, type  P, PAB en PSA, is toe te passen in een zeer groot toepassingsgebeid. Als basis is deze pomp toe te passen daar waar een negatieve voordruk heerst aan de inlaatzijde (zelfaanzuigende pomp), maar ook daar waar relatief lage capaciteiten bij een rlatieve hoge druk verpompt dient te worden.

(Drink) water boosterpomp
Lichte industrie
Koelwaterpomp
Auto wastraten
drukverhoger voor irrigatie / beregening
koelwaterpomp voor berwerkingsmachines
sproeipomp
Boosterpomp
Xylem Lowara Zijkanaalpomp Zijkanaalwaaierpomp Type P, PAB en PSA Download Brochure
Xylem Lowara Zijkanaalpomp Zijkanaalwaaierpomp Type P, PAB en PSA Download IOM handleiding
Lowara  P, PAB en PSA
IOM handleiding

Lowara  P, PAB en PSA
Brochure / Folder

P, PAB en PSA onderdelen en reservedelen van Lowara:

De Xylem Lowara Zijkanaalpomp P, PAB en PSA pomptypes zijn hier benoemd. Wij leveren de pompen met zeer korte levertijd en kunnen onderdelen hiervoor naleveren. Voor spareparts / onderdelen en service / Reparatie...... info@wdapompen.nlType coering:

Xylem Lowara P, PAB EN PSA

Versie:
M
PB
PK
PBK

: Monofase 230 Volt (zonder M: 3 fase 400 volt)
: Pomphuis in brons (zeewater toepassingen)
: Warmwater uitvoering to 80 graden
: Pomphuis van brons, voor warm water tot 80 gradenDirect uw pomp vinden op artikel nummer of op pomptype: Klik hier
Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder