Lowara pompen Nederland, FHE FHF ESV EHM


WDA Pompen BV, als vertegenwoordiger voor Goulds water technology, kan u voorzien van een scherpe aanbieding en snelle levering van alle onderdelen, spareparts en reservedelen van de Goulds pompen. Indien u pomponderdelen nodig heeft dan kunt u bij ons terecht voor een doorsnede tekening van de pomp en/of een onderdelenlijst. Het spreekt voor zich dat u ook de vraag bij ons neer kunt leggen, zodat wij u technisch inhoudelijk kunnen adviseren.

Originele Goulds onderdelen


U mag van WDA Pompen BV een snelle en prijsgunstige aanbieding verwachten, die ten alle tijden geheel zonder aankoopverplichtingen wordt uitgebracht. Op deze offerte staat duidelijk alle kosten die noodzakelijk zijn om de pomp weer in nieuwstaat te brengen, dus geen verborgen kosten. De Goulds onderdelen zijn grotendeels uit voorraad leverbaar, vanuit het Nederlands magazijn. Mocht een onderdeel onverhoopt toch niet voorradig zijn dan kunt u een snelle levering verwachten vanuit Goulds Amerika. Wij verzorgen altijd een directe levering vanuit het magazijn, zodat u niet te maken krijgt met dubbele transportkosten.

Goulds onderdelen, spare parts en reservedelen

Goulds  pomponderdelen, spareparts en reservedelen
Goulds Pumpen Service en reparatie
Ook voor Service en reparatie bent u bij WDA Pompen aan het juiste adres. Wij voeren op locatie en vanuit onze werkplaats complete reparaties uit aan de Goulds pompen. Hiervoor ontvangt u vooraf een prijsopgaaf / offerte waarin duidelijk alle kosten vermeld staan. Na inspectie van de pomp wordt duidelijk de staat van de pomp beschreven en indien van toepassing een uitgebreide rapportage en pompadvies. Onze service organisatie staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.


Beschikbare onderdelen / reservedelen:
WDA Pompen BV levert voor de Goulds pompen de volgende onderdelen:
Mechanical seal, pomphuis, achterplaat, achterdeksel, pompas, asbus, waaier, slijtplaat, inducer, pomphuispakking, O-ring, leiwiel, omloopdeksel, zuighuis, pershuis, lagerbus, insteekdeel, BPOU (Back Pull Out Unit).


Emailadres Vogel Pumpen en Xylem Lowara
Tel: 074-3030504
Email: info@wdapompen.nl
WYSIWYG Web Builder